maanantai 15. helmikuuta 2016

Blogissa oli talvitauko samoin osittain rakasalla

Jokohan sitä nyt jaksaisi vähän päivitellä näitä edellisten reilun kahden kuukauden juttuja.
Kaunistelematta ja suoraan voi sanoa, että tällä hetkellä rakentaminen tuntuu olevan perseestä eikä meinaa millään saada innostusta projektia kohtaan takasin. Uuden vuoden tienoilla alkoivat pakkaset ja muuraus hommat päättyivät sitten siihen. Koko homma oltiin saatu niin lähelle onteloiden asentamista, mutta silti jäätiin loppupelissä tavoitteesta. No ehkä se ei mikään yllätys ollut, mutta silti ärsytti.
Myöhemmin sitten pakkaset kyllä helpotti, satoi vettä, tuuli, satoi lunta ja sitä rataa rämmittiin muutamia viikkoja kunnes vihdoin ja viimein 5.2 koitti se päivä, että saatiin ne ontelolaatat asennettua (alkuperäinen päivä oli siis se uudenvuoden viikko).
Sitä ennen kuitenkin piti valaa kellarin viimeiset palkkiharkot ja siinäkin meinasi tulla tenkkapoo kun betoniauto lähti luisumaan itsekseen alaspäin. Huh onneksi ei sentään naapurin seinään. Lämmityskaapelit laitettiin sinne sisälle jolla varmistettiin, että varmasti kuivuu ennen onteloita.
Nyt olisi kova tarkoitus saada alakerta siihen kuntoon, että pääsee sitä kunnolla kuivattamaan ja jospa jossain vaiheessa sitten lattiavalukin olisi ajankohtainen.
Muutamia kuvia on tässä tullut räpsittyä laitetaan niitä tänne vähän näkyville:Sähköhommia
RAKENNUSTARKASTAJA

2 kommenttia:

  1. Varmaan maailman söpöin rakennustarkastaja :-) Tsemppiä ja voimia jatkaa projektia, kyllä se päivä paistaa joku pv myös tuohon tiilikasaan :-)
    T:Satu

    VastaaPoista