keskiviikko 24. elokuuta 2016

KONESAUMAPELTIKATTO

Ups katto on sitten näköjään ehdottomasti yksi talon kalleimmista yksittäisistä kuluista...maatöiden... maalämpö kokonaisuudessaan lattialämmityksellä, sähkötöiden, lvi-töiden....rungon jne. lisäksi. Kyllähän minä jo noita arkkitehdin kuvia katsellessa ajattelin, että tuleepa paljon kattopinta-alaa, mutta yllätys se silti oli, että mitä se sitten kaikkinensa maksaa kun laskee puutarvikkeet, aluskatteen, ruuvit ja sitten sen itse katon niin hintaa kertyy tuommoiset 25000 tuhatta euroa ja siihen ei sitten ole laskettu penniäkään omasta työstä aiheutuvaa kulua. Kuvista saanee taas vähän käsitystä mitä kaikkea siihen menee.....Terassin laudoitus loppusuoralla....Felipe raatanut tontilla koko kesän...


Sillävälin Konnevedellä......on se vaan maailman hienoin uimapaikka!

Aluskate asennettu

Yläkaton pelti valmis.....takkaa ei ole valittu niin siksi ei ole vielä takan läpivientiä...ihanne olisi, että sekin ois saatu samalla, mutta kun on vähän vaikeuksia tehdä päätöksiä ajoissa.
 


Peltimiesten rehkiessä on Felipellä ollut aikaa aloittaa teknisentilan laatoitustyöt ja täytyy sanoa, että hemmetin hyvää jälkeä tekee.

2 kommenttia:

  1. Hyvää vauhtia etenee hommat kaikesta huolimatta :-) T:Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps kiitos....vastaaminen vähän kestää kun en ole tajunnut et näihinkin ois syytä joskus paneuta jos meinaa blogia pitää. Kiitos kommentista. Blogilla on jo muuten jo yli 3000 lukijaa vaikka on pidetty aika piilossa.

      Poista