tiistai 7. marraskuuta 2017

Kivihommissa Loka/Marraskuussa

Lokakuussa vielä ehdittiin kuin ehdittiinkin aloittamaan kivetysten asentaminen. Sitä tekee naapurimme Ari Toivonen ja apurina pääosin Felipe. Alex on myös autellut. Arilla on oma yritys ari.toivonen@conator.fi. On niin mahtavaa kun asiat tehdään hyvin ja huolella. Aria voin lämpimästi suositella. Itselläni ei kärsivällisyys riitä mihinkään niin siksi onkin oikein hyvä, että olen pysytellyt vain ja ainoastaan kantohommissa. Lähinnä minun osallistuminen on ollut hyvin minimaalista.
Sähkäri Kalevikin kävi pitkästä aikaan vetämässä vielä muutaman johdon ulkovaloille niidenkin suhteen nälkä kasvaa syödessä, että ollaan löydetty pari uutta paikkaa johon halutaankin ulkovalot myöskin. Sähkökuvat tulevat menemään uusiksi niin paljon on tullut kaikkea muutoksia ja lisäyksiä. Kalevia voin myöskin suositella, mutta ainakin oman väitteensä mukaan meidän talo on viimeinen kohde jonka tekee.
Vastaava mestari kävi myöskin katsastamassa missä vaiheessa meillä hommat ovat.
Autotallissa on vielä hommat kesken, mutta kyllä nyt sentään tuntuu siltä, että ensi kesänä voidaan keskittyä ihan täysillä vain piha/ulkomaalaus hommiin.Välillä meinasi talvi tulla keskenkaiken.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti