tiistai 8. joulukuuta 2015

MUURAUSTA JA SEKALAISTA TOIMINTAA

Tämä syksy on ollut suotuisa lämpötilojen puolesta, mutta ihan liian sateinen ja se hidastaa hommia huomattavasti. Toki niitä hommia on joku tai jokin hidastanut alusta asti:

No siis joo kesäkin oli siinä välissä ja lomat.....1
Naapuri hidasti heti alussa töitä kun ei allekirjoittanut sitä naapurinkuulemis paprua joten kaupunki kuuli heitä...siinä meni n. 3 viikkoa hukkaan, joka on pitkä aika raksahommista.

2
Espoon kaupungin valvonta  joka on tavoitettavissa vain rajallisen ajan päivässä tai ovat koulutuksessa juuri silloin kuin apua tarvitsee eniten.

3
Sääntöjen tulkinta voi aiheuttaa päänvaivaa jos ei ihan tavattoman perillä ole joka ikisestä muutoksesta tämä siirsi louhintatöitä. Huomasin myös sellaisen piirteen, että rakennusvalvonnan säännöt ovat kirjoitettu niin kuin kaikki rakentasivat kerrostaloa joten niistä pitää sitten hyvin osata erottaa mikä koskee omakotitalorakentajaa ja mikä ei...Ajallisesti tämä häsäkkä n. 1 viikko.
Oli muuten kirjoitus Rakentaja lehdessä otsikolla: Espoon kaupungin rakennusvalvonta kuriin....mitä lie tarkoittaa en ehtinyt lukea itse artikkelia???

5
Työmaavalvonnan puute joka johti hitaaseen alkuun kaivuuhommissa sekä siihen, että louhintaa jouduttiinkin jatkamaan uuden urakoitsijan jo aloitettua työt. n. 4 pv.

4
Urakoitsijan vaihto no tässä ei mennyt kuin yksi viikonloppu.

5
Tavaratoimitukset näin talvella ei edes saa betonikuormaa samantien jos haluaa sen tietystä paikasta.
2 pv.

6
Naapureiden putket ja tie osittain meidän tontin puolella hidastaa kaivuu töitä kummasti ja siihen liittyvä byrokratia, sähköpostirumpa sekä stressi. Tätä en osaa ajallisesti mitata kun vaikuttaa välillisesti ja välittömästi niin moneen eri asiaan.

7
Vesisade n.1-2 viikkoa  siihen liittyvä suojaaminen

8
Rakennesuunnittelun hitaus

Onhan näitä muitakin, mutta tässä näitä jotain jotka ovat jääneet mieleen.
Oli miten oli muuraus on meneillään ja jos talvi sitten sieltä tulla tupsahtaa jossain vaiheessa niin ei
tunnu ihan niin pahalta aloittaa kevään koittaessa uudestaan jos ei ihan nollasta tarvitse taas aloittaa. Kohta on muuten 2000 lukijaa joten joku muukin lukee tätä päiväkirjaa kuin Satu:)


Suojausta

Autopaikka alkaa hahmottua pikkuhiljaa, mutta ei päästä oikein kunnolla tätä vielä totetuttamaan niin kuin haluttaisiin1 kommentti:

  1. Kyllä varmaan joku muukin on tän löytänyt :-) Jotenkin toi teidän vastatuuli joka asiassa on yllättynyt kun on kuitenkin asialla ihmisiä jotka ei rakenna ekaa taloa ja tietävät sentään jotain asioista, ihmettelee ja ihmettelee että miten jotkut kuitenkin saa talon pystyyn tietämättä ja tekemättä mitään... Älkää ihmeessä pitäkö talvitauko, siinä käy vielä oikeesti niin että joku käy purkaa teidän aloittamat työt ja saatte tosiaan aloittaa alusta... Kuvista päätellen kuitenkin jotain edistystä tapahtuu :-)

    Tsemppiä! T:Satu

    VastaaPoista