tiistai 15. joulukuuta 2015

PUTKIHOMMIA

No jo on kumma juttu kun putkari tulee tontille niin juuri silloin sattuu olemaan hyvä ja sateeton keli. Silloin olisi niin hyvä muurata harkkoja, mutta eipä mahda mitään onhan ne nämä kaivot ym. aika tärkeää asentaa paikoilleen vaikkakin ne nyt vähän häiritsee loppua kellarin muurausta, mutta eiköhän tästäkin jotenkin selvitä. Voi kun saisi jo pian tilata ne ontelolaatat niin tuntuisi siltä, että yksi määränpää on saavutettu.
Joulu me nyt ollaan vaan ihan suosiolla päätetty skipata tänä vuonna olkootkin niin, että joulu on kerran vuodessa vain, (anteeksi lapset, sukulaiset ja kaverit) mutta kohta on sitten taas jo juhannus:). Joku viisas sanoi, että meillä menee kolme vuotta rakentaa tämä mökki, mutta kunhan nyt edes ensi jouluna (2016) jos muuttaisi niin sama se jos ei ihan valmis ole kunhan on keittiö, suihku/wc. No joo pyykitkin olisi kiva pestä, että ehkä asentaa sitten vaikka yläkertaan väliaikaisesti pyykkikoneen sen toisen tiskikoneen tilalle...... vähän niin kuin englannissa pestään pyykit keittiössä:). Vai pestäänkö ne keittiössä olen vaan telkkariohjelmissa nähnyt????

Tässäpä vähän kuvapäivitystäkin:

Jaahas mikäs osa tähän sopisi?
 

Enää suihkut tohon paikalleen niin voi peseytyä. Vähän voi tulla vilu, mutta who cares?Onko joku joutunut nurkkaan häpeämään vai onks tää nyt vaan niin, että meitä ei kuvata kiitos?

Työpäivän jälkeen kun tulee tontille niin on ilmestynyt putkia sinne tänne. Jännä nähdä sitten osuvatko niihin kohtiin kuin pitää eli onko mittamies ollut tarkkana?????
 

1 kommentti: