tiistai 18. lokakuuta 2016

ASENNUKSIA SEKÄ ALAKERRAN TASOITETYÖT

No Huh huh mihin tämä aika menee?? Asennuksia on paljon tehty mm. ikkunat alakertaan. Ulko-ovet sekä ensimmäinen kerros villaa yläpohjaan. Vielä pitää tilata puhallusvillat kunhan eka saisi tiiveysmittauksen pois alta joka taas vaatii sen, että kaikki tasoitetyöt on tehtynä ensin jne. aina on joku työ mikä pitää tehdä ennen kuin voi tehdä pari muuta....
Rakentamisen edetessä olen huomannut, että kaiken aikatauluttaminen on jokseenkin haastavaa, eikä kaikkeen voi millään varautua. Työkoneet eivät toimi ja niiden korjaamiseen menee välillä kohtuuttoman paljon aikaa ja se repii hermoja. Me tehdään niin paljon itse, että onneksi on näitä viikkoja kun ei tarvitse reklamoida mihinkään suuntaan eikä mistään. Paitsi niihin reklamaatioihin joihin ei tule vastausta...laskut tulee se on varmaa..
Kannattaako sitten yleensä edes rakentaa??? Ei ellei ole PALJON RAHAA. Meillä on vieläkin liian monta osa-aluetta joihin tarvitaan ulkopuolista apua, että olen tullut siihen tulokseen, että ei.

Tässäpä vähän kuvia:


Parvekkeen ovi vihdoin samaan sävyyn kuin ikkunatkin
 


Etuovi erikoisovi....äänieristetty ettei tarvinnut rakentaa tuulikaappia jota inhoan ylitse kaiken:)
 
 
Alakerran tasoitetyöt meneillään...
 

Alexin huoneen tasoitetta
 

Sauna saanut ekan kerroksen pintaan...
 
 

2 kommenttia:

 1. Tuliko teillä partsin ovi erivärisenä mitä oli tilattu? Toi sun selitys "Rakentamisen edetessä olen huomannut, että kaiken aikatauluttaminen on jokseenkin haastavaa, eikä kaikkeen voi millään varautua" on ihan ymmärrettävä vaikka alalla olettekin, ette ole ammattilaisia, mikäköhän on metron rakentajien/stadikan korjaajien selitys.... :-)

  Ai ei tuulikaappia, ne on niin ihanan ahtaita ja kivoja paikkoja :-) :-) (ei tod). Edistyy hyvin vaikka takapaikkia/ylläreitä tulee jatkuvaa syöttöä.

  Seuraavia talkoita ootellessa :-)

  -Satu

  VastaaPoista
 2. En tiedä muiden selityksiä...ehkä kökkö urakoitsijat:). Ei kun meillä oli ensin vain väliaikainen valkoinen ovi siinä olkkarissa.
  Talkoot?? niitä tuskin kukaan haluaa enää joten pitää sulle järjestää ihan omat:):):).

  VastaaPoista