lauantai 3. joulukuuta 2016

Keittiötä ja kalusteita by Puustelli

Huh hellettä..talossa on kuuma sisällä. Iv-kone nököttää jossakin ja odottaa asennusta.
Nyt olen löytänyt verkko-ostosten ihmeellisen maailman ja vihdoin alkanut luottamaan siihen, että tilatut tavarat tulevat perille ja vieläpä tosi nopeasti.
Olenkin tilannut WC:n pöntöt, lavuaarit, hanoja, kiukaan, kylpyammeen jne. wow on vaikeaa pysyä budjetissa. Myönnän, että joissain kohdissa on mennyt yli.....
Rakentaminen on alkanut vaatia veronsa ja välillä on hyviä hetkiä välillä huonoja, mutta sitä se on varmasti jokaiselle rakentajalle. Perhettä ei ehdi nähdä, kavereita vielä vähemmän ja joskus miettii, että onko se kaiken tän arvoista.??? Sitten tulee hetkiä kun joku homma on saatu valmiiksi ja näkee jo tulevan talon valmiina niin miettii, että kyllä se on.
Me tehdään melkein kaikki itse joten se todella vie aikaa oman työn lisäksi. Viikonloput menevät aivan liian nopeasti.
Me saatiin tällä viikolla myös piipun pellitys sekä ikkunapellit. Hyvää työtä on kyllä tehnyt. Etelä-Suomen Peltipojat Oy.
Puustellilla on Vantaalla myös tosi kiva myyjä ja hän on varmaan todella kiireinen, mutta jotenkin saatu juttu luistamaan ja takuulla saisi näitä kalusteita halvemmalla vaikka mistä, mutta näitä on kiva asentaa ja suurimmaksi osaksi kaikki tavarat ovat ihan jees. Jos olisin oikein varakas ja viihteliäs niin silloin teettäisin ihan kaiken mittatilaustuotteina.
Felipellä on niin iso urakka ja sitä on ihan pakko ihailla kuinka se kestää myös mun  tekemät viimekäden muutokset. Itse selitän sitä sillä , että sehän juuri on pointti kun itse rakentaa niin sitä mukaan kun huomaa jotain kivaa niin voi toteuttaa sen. Tänään just huomasin et yksi pistorasia on ihan väärässä kohdassa ajatellen miten haluan laittaa jouluvaloja höh just kun luulin ajatelleeni kaiken.

Tässä vähän kuvia:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti