torstai 12. tammikuuta 2017

Muuttolupa saatu

👀😸😹❤Meinaa aina unohtua kokonaan tämä blogin ylläpito kaiken hässäkän keskellä. Meni joulu, uusi vuosi ja loppiainen ihan hujauksessa.
Muuttolupahan me saatiin kuin saatiinkin 22.12.2016 ja sitten alkoi muutto rumpa jota kesti joulunkin yli. Aattona Felipe kasasi keittiön pöydän, että saatiin sentään jossain nautittua pikaisesti jouluateria. Joulupäivänä olikin sitten kunnon meno kun mun ihana kaveri jenkeistä tuli kylään ja osa perhettä ja kavereita suomesta. kyllä meni juhlinta sitten aamuun asti....joten 26 pv. meni ihan lepäillessä vaan.
Arki se vaan aina koittaa ja  juhlinnasta toivuttua aloitettiin alakerran kodinhoitohuoneen laatoitus, maalaus ym:ta. Ne on vieläkin kesken ja kodinhoitohuoneen kalusteet tulevat ehkä viikolla 4, että siihen mennessä on varmaan valmista.
Lähiaikoina mua on mietittänyt esim. sellaiset asiat kun lähes jokaisesta tuotteesta, kalusteesta, kaakelista ym. löytyy jotain rikkinäistä ja yllättäen se on iso ylimääräinen kulu juosta pitkin poikien hakemassa tilalle uutta. Eikä vaan se, mutta aina muistaa kuvata virheelliset tuotteet, tehdä reklamaatiot ym. ym. näitä riittää.
Tiskikoneiden asennus tyssäsi siihen, että toinen kone meni ihan kuin piti, mutta toisen koneen kohdalla jalat putosivat.... alkuun siis olivat liian lyhyet eikä saatu sitten asennettua sitä oikeaan koreuteen ja nyt odotellaan ties kuinka kauan uusia jalkoja..äh Simens lähettää huoltomiehen (soittivat just) katsomaan tilannetta, mutta vasta ensi torstaina sopii molemmille. Kahdelle koneelle olis ollut paljon käyttöä joulunpyhinä jne.Itse ollaan mokailtu myöskin ihan kiitettävästi. Viimeisen oli se kun Felipe merkkasi yläkerran laattaa jollain (en edes tiedä millä tussilla) ja eipä se lähdekkään nyt siitä laatasta enää irti.
Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä Virosta tilattuihin kahteen asiaan eli autotallin oveen ja keittiön tasoihin. Toimitukset tuli ihan ajoillaan ja laskut just sitä mitä piti ei ole pahaa sanottavaa. Itse mentiin mokattiin toisen sinkin asennusreikä kun sanottiin, että tulee upotettu...siis huullos piti olla niin kuin toinenkin ..onneksi suostuvat sen kuitenkin korjaamaan.
Myönnetään myöskin tässä vaiheessa se, että muuton jälkeen iski juurikin se niin pelätty väsymys ja hommat ovat hidastuneet ja osiltaan myöskin siksi et nyt on sitten kaiken maailman kamat edessä ja niitä sitten siirrellään edes sun takas. Vuokrakämppä on meillä vielä koko tämän kuun ja meidän Alex asuu siellä vielä joten sitäkään ei olla saatu ihan kokonaan tyhjennettyä. Vuokrasopimus päättyy 31.1.2017. Kivistöä ei tule ikävä se on varma.
Kuvia vähän tämän hetkisestä tilanteesta:


Kovin on vielä aution näköistä eikä shoppailu ole mun ykkös juttu.
 


Koskahan saa koteloinnit..listat ym.t huh huh hommaa riittää
 

Voisiko joku löytää mulle pyyhetelineen ja niin wc paperitelineen samaan sävyyn kuin vetimet kalusteissa? Ei tunnut löytyvän mistään???
 


Rakennustarkastajalla on oma nurkkaus yläkerrassa, mutta hän on päättänyt sisukkaasti asustaan alakerran keskeneräisessä baarihuoneessa. Onhan siellä vanha tuttu turvallinen sohva:)

3 kommenttia:

 1. Onnittelut muuttoluvasta! Kovan duunin olette tehneet. Noin se meilläkin meni, että kun lupa saatiin niin vauhti hidastui. Ehkä ihan tervettä ottaa välillä hieman iisimmin, niin jaksaa taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon:) Tsemppiä myös teille rakentamiseen:)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista