lauantai 14. marraskuuta 2015

Ja kyllähän me louhittiin


Lisää jouduttiin louhimaan niin kuin epäilimme. Edellinen maaurakoitsija oli sanonut minulle ja meidän vastaavalle pariinkin otteeseen, että viemärilinja on kaivettu kerran kokonaisuudessaan auki ja se riittii minut vakuuttumaan siitä, että lähetinpä sitten sen lohintaporukan pois mattojensa kanssa. Mittarit noudettiin myös pois naapuritaloista.

 Uuden maanarakantajan aloittaessa (Maavaliot Oy) 
 työt hän huomasi, että ei sitä viemärilinjaa ole kertaankaan avattu ja kalliohan se sieltä sitten paljastuikin. Ei muuta kuin soittorumpa käyntiin:
Saako kaivuri kaiken louhijoille valmiiksi ke mennessä (saihan se kun tietää mitä tekee)
Mittarit takasin naapurin taloihin kiinni
Matot ja porari takasin
ja loupuksi louhintaporukka (nopeasti tulivat takaisin)

Ei siinä mitään virheistä oppii, mutta nämä oppirahat ovat tulleet kalliiksi ja siitä seuraavassa tekstissä sitten lisää. Tappelua laskusta ja kaikkia kiinnostava aihe budjetti! Lähinnä onko sellaista ja sen pitävyys.

Tällä viikolla tapahtuneista sen verran, että me niin kuin tavallaan aloitettiin kaikki uudestaan tai no ei sentään ihan, mutta kun Maavaliot oy:n Juha aloitti tiistaina aamupäivän aikana tontilla niin vielä ajettiin yli 30 kuormaa maata tontilta louheen, moreenin ja siltinsekoitusta. Hän sai sen pohjan kaivettua vajaassa päivässä siihen pisteeseen, että louhintaporukka pystyi vihdoinkin näkemään minne sinne pohjaan oli jäänyt pari sellaista kohtaa joita jouduttiin vielä ampumaan samalla   louhittiin se  kanaali viemäreille myöskin. Suomen Räjäytyslouhinta Oy suoritti työt kunnialla loppuun ja louhinta meni todella hyvin eli kaikki ammunnat selvästi alle sallitun rajan. Näissä menikin sitten 1,5 päivää, mutta niin vaan perjantaina päästiin vihdoin ja viimein asentamaan vesi- ja viemäriliittymät sekä hulevesi huh, että koville on ottanut et tähän asti on päästy. Putkarina häärää Markku Väisänen Ky hän myöskin toimii Kvv-vastaavana. Enää ei tarvise minun miettiä ja murehtia, että tapahtuuko siellä tontilla jotain vai eikö tapahdu yhtään mitään.
Alla vähän kuvamatskuja sekä muutama muu urakoitsija joilta sain apua ja tarjouksia (kaikkiahan ei edes kiinnosta korjata toisten aloittamaa soppaa)

Alla yrityksiä jotka olivat valmiita jatkamaan:
  • Jyri Peltola Stevivo Oy puh. 050 3816501
  • Maanrakennussaaka.fi Facebookissa: saaka Oy Saaka Oy AA luottoluokitus ja ammattitaitoiset työntekijät. 
  • Sorakolmonen Oy
KUVAT MUUTEN LÖYTYY KUN PAINAA LINKKIÄ LISÄTIETOJA

Vihdoinkin alkaa tapahtua

Tuntuu, että nyt olisi vihdoinkin aika jo päästä eroon tästä montusta
ja aloittaa täyttö. Naapuri parka hänelle iso kiitos kestämisestä.


Paras putkari mulle ikänä valitettavasti voin suositella häntä vain keskisuomeen tekee Etelässä ainoastaan töitä minulle onhan se mun veli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti